Vernieuwde webshopVernieuwde webshopmandag 18 oktober 2021

Velkommen til den nye version 2.0 af Alle-Konvolutter's webshop.

Vernieuwde webshop Velkommen til den nye version 2.0 af Alle-Konvolutter's webshop
Vier stolte af at byde jer velkomne til en totalt fornyet og forbedret webshop. En webshop med et nyt, frisk og fremtidssikret design!
Efter processen med at designe, udvikle og teste, er vi endt ud med et smukt resultat. Ved at optimere kategori- og produktsider og forbedre vores indkøbskurv, kan vi nu tilbyde dig en endnu bedre købsoplevelse.
Det er nu nemmere at filtrere i vores store sortiment med det nye design og features. Fra forsiden kan man nu nemt og hurtigt filtrere efter farver og/eller størrelser. Vores hovedmenu er nu også opdelt i primære og sekundere categorier, hvilket gør det nemmere at finde det produkt man leder efter.
Flere og flere af vores kunder bestiller over mobil eller tablet. Det er derfor en høj priotet, at hjemmesiden skal være responsiv. Du kan derfor altid forvente at få den fulde købsoplevelse hos Alle-Konvolutter selv på mobil eller tablet!
Vi håber du vil kigge lidt omkring på vores nye webshop. Hvis du finder noget, som kunne blive forbedret, hører vi meget gerne fra dig på info@alle-konvolutter.dk

Har du spørgsmål om produkter fra denne blog?

Kundeservice
78 78 80 75
Til rådighed på alle hverdage inden kl. 9:00 - 16:00

Del denne blog

Har du spørgsmål om produkter fra denne blog?

Klantenservice
Til rådighed på alle hverdage inden kl. 9:00 - 16:00

Del denne blog

Ingen kommentarer

Tilføj kommentar

Navn dette felt er obligatorisk
E-mail dette felt er obligatorisk og bliver ikke vist