mandag 19 juli 2021

Sikker og stabil under transport


Stor stigning i online salg

Med den stigende vækst I online salg, er der det seneste år blevet foretaget 67% flere online køb i 2020! Dette er en fremragende udvikling for mange kendte og etablerede butikker, fordi der er ekstra omsætning at hente, både fra nuværende, men også fra nye kunder. Foruden de etablerede brands, har mange nye og mindre virksomheder også haft et godt år. For at dette år kan blive endnu bedre, skal hele salgsprocessen, inklusiv forsendelse og levering til slutkunden, dog grundigt overvejes!
 

Emballage og forsendelse

Med det stigende online salg, er antallet af pakker og forsendelser også steget tilsvarende. Dette kræver en anelse mere forberedelse fra virksomheder, som skal vælge den helt rigtige forsendelsesmetode, hvilket ofte er en af kriterierne for success. Det øjeblik hvor en kunde modtager varen, skal forsendelsen gerne skille sig ud fra mængden, da det udgør en stor del af den samlede købsoplevelse. For at få en god fornemmelse af de forskellige muligheder, har Alle-Konvolutter et stort sortiment af en lang række postæsker, konvolutter, kassefyld og andre løsninger som er et godt sted at starte for alle virksomheder.
 

Sikkerheds først og fremmest

Når man vælger den perfekte emballageløsning til sin virksomhed, skal alt grundigt overvejes. Forsendelsen skal være nem at pakke, se godt ud, og endnu vigtigere, sikre at alle produkterne kommer sikkert frem til kunden. Alle har modtaget en forsendelse på et eller andet tidspunkt i deres liv, hvor indholdet har taget skade under forsendelse. Dette efterlader en dårlig smag i munden hos kunden og man risikere at kunden ikke kommer tilbage. Derfor er der vigtigt at have en stabil leverandør af emballage, som ved hvad de laver.
 

Løsningen? Kassefyld!

For at undgå at produkter blive skadet, er det vigtigt at man vælger det rigtige kassefyld eller pakkefyld til sikker transport. Nogle ofte anvendte metoder er ved at bruge papirfyld eller bobleplast for at yde bedre beskyttelse. Udover at beskytte indholdet, kan dette også have betydelse for kundens samlede købsoplevelse. Eksempelvis er der SizzlePak’s kassefyld, som er tilgængelig I mange forskellige farver. Det kan matche en virksomheds brand og i tilfælde skabe ekstra værdi for kunden. Men én ting er helt sikkert, det vil gøre marketingafdelingen rigtigt glade og stolte!

Har du spørgsmål om produkter fra denne blog?

Kundeservice
78 78 80 75
Til rådighed på alle hverdage inden kl. 9:00 - 16:00

Del denne blog

Har du spørgsmål om produkter fra denne blog?

Klantenservice
Til rådighed på alle hverdage inden kl. 9:00 - 16:00

Del denne blog

Ingen kommentarer

Tilføj kommentar

Navn dette felt er obligatorisk
E-mail dette felt er obligatorisk og bliver ikke vist