tirsdag 8 juni 2021

Nyheder, tilbud og rabatter? Få det hele et sted!



Vil du altid modtage nyheder og rabatter som en af de første? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af opdateringerne omkring vores sortiment hos Alle-konvolutter.
 

Fortæl os om dine præferencer

Vi sørger for, at du får personaliseret nyhedsbreve! Du bestemmer selv hvor ofte du vil modtage dem. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så modtager du en rabatkode på 5% rabat til vores webshop. Denne rabatkode kan anvende når du har lyst.
 

Vind præmier og quizzes

Nogle af vores gode præmier kan nemt vindes! Vi prøver at give vores kunder de bedste muligheder overhovedet – og vil af og til gøre dette i form af en quiz eller et andet sjovt event! Deltag i konkurrencen eller tag vores quiz – måske vil du være den næste vinder af en af vores gode præmier.
 

Yderligere reklame for netop din virksomhed?

Vil du gerne dele dine oplevelser med Alle-konvolutter med resten af vores kunder? Det kan være en god mulighed for at nå nye mennesker og måske inspirere nogle nye kunder! Vi leder efter tidligere kunder, der gerne vil dele deres købsoplevelse med os. Det vil blive anvendt i vores nyhedsbrev og på vores blog. Kunne dette have din interesse? Send os en mail til info@alle-konvolutter.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!
 

Har du spørgsmål om produkter fra denne blog?

Kundeservice
78 78 80 75
Til rådighed på alle hverdage inden kl. 9:00 - 16:00

Del denne blog

Har du spørgsmål om produkter fra denne blog?

Klantenservice
Til rådighed på alle hverdage inden kl. 9:00 - 16:00

Del denne blog

Ingen kommentarer

Tilføj kommentar

Navn dette felt er obligatorisk
E-mail dette felt er obligatorisk og bliver ikke vist