fredag 12 november 2021

Hvad er snor- og knudelukning?

Hvad er snor- og knudelukning?


Disse lukninger, også kaldet en Japansk lukning, består af to brune plastikcirkler med en sort bomuldssnor. De udgør en smart måde hvorpå man kan lukke en brochure, bog eller endda kuverter, ved at snørre bomuldssnoren rundt om de to plastikcirkler. På gund af dette elegante udseende, kaldes de også notarknapper.
 

Muligheder med snor- og knudelukning


Vores snor- og knudelukning kan benyttes til brochure, bøger eller kuverter på en kreativ måde. Men det stopper ikke her, der er et utal af produkter hvor man kan tilføje denne specielle lukning! Eksempelvis kunne man også kombinere papirsposer eller postæsker med vores snor- og knudelukning. Det vil give lidt ekstra flair til indpakningen og gøre det mere trendy. Med vores snor- og knudelukning kan man åbne og lukke emballagen lige så mange gange man vil. Samtidig meget miljøvenligt på grund af muligheder for genanvendelse.
 

Klar!


Naturligvis kan du hos Alle-konvolutter.dk købe kuverter som allerede har snor- og knudelukning. Disse robuste papkuverter er tilgængelige i 4 farver og 4 forskellige størrelser. Disse er, som navnet antyder, allerede udstyret med snor- og knudelukning. Meget praktisk og gode til alle slags forsendelser, marketingskampagner eller intern post.

Har du spørgsmål om produkter fra denne blog?

Kundeservice
78 78 80 75
Til rådighed på alle hverdage inden kl. 9:00 - 16:00

Del denne blog

Har du spørgsmål om produkter fra denne blog?

Klantenservice
Til rådighed på alle hverdage inden kl. 9:00 - 16:00

Del denne blog

Ingen kommentarer

Tilføj kommentar

Navn dette felt er obligatorisk
E-mail dette felt er obligatorisk og bliver ikke vist