torsdag 18 marts 2021

Emballage til påsken


Gå hele vejen til påske I år!

Eller sagt på en anden måde – skift jeres almindelige forsendelsesemballage ud med den flotte emballage med påskeprint! Hos Alle-konvolutter har vi for nyligt udvidet vores store udvalg med flotte produkter med påsketema. De er specielt designet til at dække alle jeres behov for emballage til forsendelser og gaver i påskeferien. Det er ikke helt så populært, som med vores emballage med juletema, men vi synes alligevel det giver værdi. Særligt til eksempelvis gaver til medarbejdere, kunder eller andre relationer. Det giver bare det ekstra, når påskeægget er pakket ind med flot påskeprint. En lille gave giver ofte et godt indtryk – og det har vi særligt brug for i denne tid, hvor fysiske møder er skåret ned til et minimum.
 

Emballage med påsketema

Nu tænker du garanteret: Hvad er den bedste løsning for os, når vi skal have emballage med påskeprint? Alle har forskellige behov og mange produkter skal pakkes forskelligt. Bare rolig – vi har et stort udvalg af produkter til påske. Ideelle til mindre forsendelser er vores forsendelsesæsker eller hvide boblekuverter med et unikt og sjovt påsketema. Tilføj evt. vores silkepapir med påsketema for at fuldende oplevelsen for modtageren! Vores silkepapir kan både bruges som fyldpapir, men også som indpakningspapir. Er du på jagt efter noget mere personligt? Tag et kig på vores papirsposer med påsketema! De kan nemt fyldes med lækker chokolade – måske endda påskeæg og aflever gaven personligt. Det vil uden tvivl bringe glæde hos modtageren! Sidst, men ikke mindst, har vi også lukkemærker med påsketema, der nemt kan anvendes med eksempelvis vores farvede konvolutter, så du kan levere jeres påskeforsendelser i fuld påskestil.
 

Personaliseret emballage

Vi har naturligvis også mulighed for at tilbyde jeres eget print på vores emballageprodukter, for et helt unikt og personligt touch. Tilføj eksempelvis jeres eget logo, design eller besked til jeres næste forsendelse. Bestillinger med eget print er tilgængelige på ordre over 100 stk. Mulighederne er uendelige! Kontakt gerne en af vores medarbejdere – de vil hellere end gerne hjælpe med jeres forespørgsel.
Hele holdet bag Alle-konvolutter ønsker jer en glædelig påske!

Har du spørgsmål om produkter fra denne blog?

Kundeservice
78 78 80 75
Til rådighed på alle hverdage inden kl. 9:00 - 16:00

Del denne blog

Har du spørgsmål om produkter fra denne blog?

Klantenservice
Til rådighed på alle hverdage inden kl. 9:00 - 16:00

Del denne blog

Ingen kommentarer

Tilføj kommentar

Navn dette felt er obligatorisk
E-mail dette felt er obligatorisk og bliver ikke vist